Sledeci sajt ima samo ove vodece lige i najvise pomaze (ukoliko je to nekom potrebno) stanje na tabeli posle svakog kola. Kome to treba, ovo je pravi sajt za njega.
E ljudi zaista me zanima da li neko zna sajt sa rasporedom utakmica, naprimer zanima me u kom kolu i kog datuma igraju Leverkusen i Hamburger ? Unapred hvala
Preko betexplorer- a probaj... Na glavnoj stranici, klikni na ligu koja te zanima i tu potrazi opciju Fixtures... U ovom slucaju, Leverkusen i Hamburger igraju 17. oktobra u 9. kolu...
Originally posted by mmmmmika
POZDRAV ZA MOJ TIP.COM
MORAM DA PODELIM SA VAMA IZUZETAN SAJT KOJI UMNOGOME POMAZE NAMA KLADIONICARIMA.OD SKORA SAM I JA REGISTROVAN CLAN.
LEPO KAZU INTERNET JE CUDO.NASAO SAM SAJT GDE IMAJU POLUVREME-KRAJ
2-1 1-2 OD 1990 GOD. LJUDI MOJI DOSLE SU CAK 5 PREOKRETA ZA JEDAN VIKEND.JA BUDALA , UMESTO DA STAVIM SINGLOVE NA NJIH, JA NEMAM VREMENA OD PECANJA. PREPORUCUJEM SVIMA KOJIMA JE KLADIONICA UZELA MNOGO PARA KAO I MENI. www.archivesoccer.com
veliki pozdrav
Ima li neko licno iskustvo sa ovim sajtom, jer zaista planiram da se prijavim ?
Originally posted by mmmmmika
POZDRAV ZA MOJ TIP.COM
MORAM DA PODELIM SA VAMA IZUZETAN SAJT KOJI UMNOGOME POMAZE NAMA KLADIONICARIMA.OD SKORA SAM I JA REGISTROVAN CLAN.
LEPO KAZU INTERNET JE CUDO.NASAO SAM SAJT GDE IMAJU POLUVREME-KRAJ
2-1 1-2 OD 1990 GOD. LJUDI MOJI DOSLE SU CAK 5 PREOKRETA ZA JEDAN VIKEND.JA BUDALA , UMESTO DA STAVIM SINGLOVE NA NJIH, JA NEMAM VREMENA OD PECANJA. PREPORUCUJEM SVIMA KOJIMA JE KLADIONICA UZELA MNOGO PARA KAO I MENI. www.archivesoccer.com
veliki pozdrav
Ima li neko licno iskustvo sa ovim sajtom, jer zaista planiram da se prijavim ?
Vojana sorry ako je spam, morao sam...
Ne znam tacno, ali pretpostavljam da ces dobiti ovakve informacije:
i na tebi je da se odlucis sta ces da odigras za petak 02.10.
A Bohemijans nije samo sa njim igrao prelaze, ima ih jos, npr. DerryCiti, Dundalk
Ove sezone je jos igrao jedan prelaz
08.05.2009. Derry C -Bohemijans ht (0-1) ft (3-2) pk 2 - 1 OVA utakmica je interesantna zato sto je vec sledeceg kola isto odigrao prelaz sa Samrokom 16.05. a jedino je rezultat bio 2 : 1
Tako da mozes da odigras prelaz i da gadjas tacan rezultat 3 : 2 ili 2 : 1, posto su jedino ta dva rezultata bila u opticaju kada su igrali prelaze.
Nadam se da sam ti pomogao.
A izgleda da je jedini koji je imao licna iskustva sa tim sajtom MMMMika, koji se do sada nije oglasio koliko je para uzeo od kladionica na njihove ******, ili sta vec.
Mislim da ti je pametnije da taj novac ulozis u SSTracker, koji ima statistiku za 51 ligu, i odakle sve te informacije mozes sam da pokupis, a ionako ti oni salju samo ko je i kada igrao prelaze, a ti sam odlucujes da li ces ili neces to da odigras.
Iskreno, ja sam odigrao ove prelaze kvota je 20.00
Od juèer smo ponovno pokrenuli Snowmanbet forum. Nekad vrlo popularan forum sa dosta èlanova ex-yu pa se nadamo da æemo se vratit na pola toga puta.
Ako želiš zaj.. slobodno navrati i pridruži se ekipi. http://forums.cjb.net/snowmanbet.html
This post has beed edited 1 time(s), it was last edited by Dudorules: 02.01.2010 13:46.
02.01.2010 13:46
vojana
ADMIN: Vi ste mi vazniji od dobitnog tiketa!
Originally posted by Dudorules
Od juèer smo ponovno pokrenuli Snowmanbet forum. Nekad vrlo popularan forum sa dosta èlanova ex-yu pa se nadamo da æemo se vratit na pola toga puta.
Ako želiš zaj.. slobodno navrati i pridruži se ekipi. http://forums.cjb.net/snowmanbet.html
Zasto se nemoze pristupiti forumu?
__________________ Napisite analizu, svoje misljenje ili bar neku informaciju i ako Vam je ukljucena opcija sa obavestavanjem, za svaki novi post ce te biti informisati putem maila. Tako ce te uvek znati i imati najnovije informacije iz teme koja Vas zanima.
Pa neznam kolega koliko ja vidim sve radi u najboljem redu.
Pišu ljudi iz Makedonije pa ne vidim u èemu bi bio problem.
Jer si se registrirao?
Vidim da je neki problem kod registracije, samo trenutak probat æu riješit.